<

Experiences

Share your holiday experiences and feelings with other fans. Leave a message in our Experiences.

Fred En Monique

nl
Friday 27 January ‘17
Perfect om te fietsen. Veel terrasjes en strandtenten. Afgelopen kerstvakantie fris maar zonnig weer gehad, heerlijk om te fietsen. Uit de wind in de zon was het heerlijk toeven.

Mark En Fleur

nl
Monday 5 September ‘16
Een uitstekende omgeving om er een tijdje te vertoeven. Omdat het klein is vinden we het een heerlijke plek om te verblijven en komen er al ruim 15 jaar, vaak 2 x per jaar, in voor- en najaar.

André Und Alina

de
Sunday 26 June ‘16
Wir danken Ihnen für eine Woche schönen Urlaub auf Ihrem Platz. Auch die Woche in ihrem Chalet hat uns schon sehr gut gefallen.
Bis zum nächsten Jahr !

Daniel Und Laura

de
Saturday 16 April ‘16
Wijk aan Zee ist besonders für Familien mit Kindern einen Urlaub wert. Auch ist das Wetter immer super. Ich kenne kein schlechtes Wetter in Wijk aan Zee. Auch ist die Freundlichkeit der Menschen sehr hervor zu heben.

Björn Und Anna

de
Saturday 23 January ‘16
Sehr zu empfehlen. Schöne Lokalitäten und Einkaufsmöglichkeiten. Der Strand läd zum unendlichen Spatziergängen ein. Man ist gut beraten, mit dem Fahrrad zu fahren. Die Fahrradwege sind sehr gut ausgebaut und beschildert.

Marissa En Ronald

nl
Wednesday 21 October ‘15
De stranden zijn mooi en schoon. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Voor rustzoekers en liefhebbers van de natuur. Duinen en bossen wisselen elkaar af en je kunt er uren wandelen. Het centrum van het dorp is één straat met leuke winkeltjes en horeca. Knus, gezellig en lieve mensen. Je kunt overal heerlijk op het terras zitten, een borreltje drinken of lekker eten.

Familie Brouwer

nl
Friday 3 July ‘15
Fijn kustweekend gehad in een prima vakantiehuisje, voorzien van alle gemakken. We hebben afgelopen week genoten van zee, duinen, strand, zon, en zon. Het huisje was goed verzorgd en het de lokale mensen vriendelijk!

Verder is Wijk aan Zee in alle seizoenen is heerlijk! Wij hebben alweer geboekt!

Pedro Und Suzanne

de
Friday 1 May ‘15
Wijk aan Zee ist der ideale Ausgangspunkt für Strandurlaub, für Wandern oder Fahrradfahren in den Dünen oder Besuch der zahlreichen Sehenswürdigkeiten in Holland.

Hanna Und Patrick

de
Wednesday 1 October ‘14
Vielen Dank für die schönen Tage. Auch das Wetter hat gut mitgespielt. Den ganzen Tag Sonnenschein mit milden Temperaturen. Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen.

Ali

de
Wednesday 5 March ‘14
Wijk aan Zee ist ein schöner idyllischer Ort... ich liebe es dort Tagestouren zu machen...

Cor En Elma

nl
Wednesday 1 January ‘14
Voor strandvakantie is Wijk aan Zee geweldig. Mooie stranden, goed parkeren. Lekker eten en uitwaaien in de heerlijke zeewind.

Lenneke En Martijn

nl
Sunday 1 December ‘13
Prachtige omgeving met authentieke gebouwen. Geweldige sfeer. Mooi breed zandstrand.

Rob

nl
Monday 1 July ‘13
Hej, heerlijk lang weekend bij jullie aan de kust gehad.
We konden lekker buiten zitten in de zon of schaduw het was ’n echte luxe. Het weer was erg goed en we zijn lekker gebruind op het strand.

Marissa

nl
Thursday 20 June ‘13
Toplocatie, goed geregeld, was een geslaagd weekend.
We hebben genoten!!!

Avik

uk
Friday 1 February ‘13
I have come to Wijk aan Zee for thirty years. The beaches are lovely. For my little girl the beach and the sea was always fun.

Franzi

nl
Saturday 5 January ‘13
Het is gelegen aan een rustig pleintje, onder aan de duinen. Je kunt er prachtige wandelingen maken in de duinen en op het strand, waar je in de verschillende paviljoens heerlijk en betaalbaar kunt eten. Ook in de omgeving zijn volop bezienswaardigheden.

Deze kustregio is voor iedereen een aanrader.

Angela

nl
Wednesday 5 December ‘12
Het was super leuk. Tot de volgende keer.
Groetjes

Frouke

de
Wednesday 1 August ‘12
Unser erster Ausflug war an diesem Ort. Vielen Dank und bleiben Sie so wie Sie sind!

Grüße!

Emma

nl
Saturday 21 July ‘12
Goede middag,
Even schrijven, anders wordt het toch weer vergeten. We hebben een heerlijk lang weekend bij jullie mogen hebben. Lekker uitgerust en heerlijk 's morgens ontbeten. Super alles verzorgt, voor herhaling vatbaar.

Bedankt en nog een goede zomer verder.

Joep

nl
Thursday 21 June ‘12
Over 3 weken staan wij weer bij jullie op de camping. De kinderen kunnen al niet meer wachten. Hopelijk wordt het een mooie, warme zomer.
Het is elk jaar weer genieten!